Latexco - Product Video


  • 14 March 2018
Project Description

Latexco is een producent met wereldfaam van beddingproducten in latexschuim. De matrassen, kussens en toppers (platen in latex die op een andere matras gelegd worden) staan bekend als high-end producten die hun belofte op het vlak van slaapcomfort danken aan de variaties in hardheid en densiteit die de fabrikant kan realiseren. 
Het latexschuim wordt gegoten of geïnjecteerd in matrijzen waarin noppen zijn aangebracht om de producten een bepaalde structuur te geven. Op die manier worden zones gecreëerd met meer of minder ondersteuning zodat elke consument in het gamma een product kan vinden dat hem of haar een goede nachtrust bezorgt. 
Het merendeel van de productie gaat naar bedfabrikanten die de kernen en platen van een hoes voorzien en de producten onder eigen merknaam op de markt brengen.

Elk product heeft zijn benadering nodig. Wat je ook verkoopt, het is altijd visueler voor je klanten om een product video te laten bekijken dan een tekst te laten lezen of, veel erger, enkel een technische fiche door te sturen.

Latexco kiest hier bewust voor BrainView om hen bij te staan bij het in beeld brengen van hun product tot het maken van een complete film over het productie proces.

Live Preview
  • Skills
    • Bedrijfsfilm
    • Reportage
  • Client

    Latexco